Ateliere si Cursuri optionale


Activitatile optionale vin in completarea celorlalte activitati educationale si ofera parintilor posibilitatea de a descoperi la copiii lor diverse aptitudini artistice si intelectuale.

Cursuri de inot

Copiii pot participa la cursuri de inot cu instructori calificati la Bery Spa – Iancului, cu abonamente de 4 sau 8 sedinte lunare.

Cursurile au loc marti si joi, intre orele 16-17, transportul fiind asigurat de catre Bery Spa.

Cursuri de Dans

CURSURI DE DANS PENTRU COPII

Cursurile se desfasoara o data  pe saptamana, miercuri, de la ora 16.30 la 17.45

OBIECTIVE – STRUCTURA

Structura cursului de dans prezintă ca obiectiv principal dezvoltarea şi perfecţionarea abilităţilor cultural-artistice şi creative ale copiilor.Cursul oferă atât o parte de dezvoltare personală, cât și o parte teoretică şi practică de insuşire a diferitelor stiluri de dans. Grupele de dans pornesc de la un minim de 7 persoane, iar durata unei sedinte de dans este de 45 de minute.

BENEFICII

Într-o manieră distractivă, dansul contribuie la dezvoltarea condiţiei fizice, la coordonare, la dezvoltarea ritmului si a muzicalităţii, utilizând o gamă complexă de exerciţii şi tehnici interactive. Mai mult decât atât, dansul aduce un real bagaj de beneficii psihologice şi sociale, dezvoltând capacitatea de socializare, disciplina, fairplay-ul, munca în echipă, memoria şi creativitatea copiilor.

STILURI DE DANS

În cadrul cursului de dans, copiii vor avea ocazia să invete bazele celor mai cunoscute stiluri de dans, realizandu-se o combinatie intre street dance, latino, dans sportiv si balet. Aceasta combinaţie le permite copiilor să deprindă un bagaj esenţial de cunoştinte, care le va dezvolta mobilitatea, creativitatea, eleganţa în ţinută şi libertate de expresie.